Tóth Project építésziroda
Tóth Project építésziroda
[Magunkól]

Segíteni kívánunk mindazoknak, akik az építéssel, felújítással kapcsolatban el szeretnének igazodni a rengeteg információ, a töménytelen reklám-ígéret között.
Ezért felajánljuk ingyenes, kötelezettség nélküli tanácsadói tevkenységünket:
A honlapról is letölthető Ablak ABC – tanácsadó kiadványunkkal
Képzett márkakereskedőinken keresztül
Személyesen, telefonon vagy e-mailen, ahogy Ön megkeres bennünket
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[Hitvallásunk]

Építészirodaként a házat mint szerkezeti egységet kezeljük, ezért
olyan tanácsokkal tudjuk Önt/Önöket segíteni, melyekkel nyílászárói nemcsak a "helyükre kerülnek", hanem a ház lelkévé válnak.
[Címünk]

H-9330 Kapuvár, Esterházy P. sétány 3. Telefonszám: +36-96/595-308

Kapcsolatoldal

 
 
Az INTERNORM-ról

Ismerje meg egy erős családi vállalkozás 78 éves sikertörténetét!

1931-ben alapította Eduard Klinger az építő- és lakatosműhelyét. A 100 %-ban magántulajdonban lévő Internorm a középvállalkozásból Európa legnagyobb működő ablakmárkájává vált. Az Internorm 100 %-ban "made in Austria" egyedi ablak- és ajtómegoldásokat kínál; a mai napig legyártott 17 millió ablakegység tapasztalatával! A vállalat mára a legnagyobb műanyag ablakgyártóvá és a fejlesztések elkötelezetjévé vált egész Európában: Ausztriában a műanyag ablak születésétől egészen a mai high-tech- és design-fejlesztésekig az Internorm Európa szerte mércét jelent. Vezető pozícióját több mint 1.200 márkaképviseletével érte el: Ausztriában, Németországban, Svájcban, Olaszországban, Franciaországban, Szlovéniában, Horvátországban, Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, Luxemburgban, Liechtensteinben, Belgiumban, Görögörszágban, Nagy-Britanniában, Írországban, Hollandiában és Romániában.

[1931]
Id. Eduard Klinger Linzben létrehozta a KLINGER lakatosműhelyt. Az egyszemélyes műhely az évek folyamán Európa vezető ablakmárkájává vált.

[1946]
A folyamatos növekedésnek köszönhetően az egyszemélyes műhely közepes vállalkozássá vált a fém-megmunkálás területén.

[1963/1964]
Id. Eduard Klinger a műanyag ablakok gyártására vonatkozó licenc megvásárlása után elkezdte az ablakok gyárását Ausztriában.

[1966]
A Klinger Metallbau megalapítása mellett elindult a műanyag ablakok gyártása az Internorm GmbH Traun-i gyárában Internorm márkanév alatt.

[1967]
Eleonore, Eduard és Helmut Klinger - a második generáció - is csatlakozik a vállalat irányításához, mely időszak a piacvezető szerep elidulását jelenti.

[1977]
A gyors fejlődés egy második gyártóüzem létrehozását teszi szükségessé: az Internorm Sarleinsbach-ban megépíti műanyag ablakgyártó üzemét.

[1997]
Generációváltás: a 2. generáció visszavonult a vállalat irányításából, a felügyelő bizottságban és az elnökségben gyermekeik vették át helyüket: Anette Klinger, Christian Klinger és Stephan Kubinger.
Új fa / alumínium ablakrendszer bevezetése.

[1998]
59 éves korában elhunyt Eduard Klinger.
Emeletes raktár megépítése Traunban.
Belépés a Kelet-Európai piacokra.

[2001]
A vállalat alapításának 70. évfordulója. 2001.május 1-ig 10 millió ablak és ajtóegységet gyártott le az Internorm Ausztriában, és értékesített egész Európában.
Új fa/ alumínium ablakrendszer bevezetése.

[2002]
Internationalen Fensternetzwerk megalapítása, melynek egy önálló területe az IFN Bauelemente GmbH, ahol a termékek gyártása folyik. A folyamatos fejlődés igazolása: az Internorm a legnagyobb nemzetközi ablakmárka Európában.
Fejlesztések eredménye: a DIMENSION új műanyag ablakrendszer bevezetése.

[2003]
EDITION és EDITION 4 fa / alumínium ablakrendszerek bevezetése.

Gyárak, ahol az Ön ablakai és ajtói készülnek

A magas minőségű Internorm termékek három gyárban, több mint 1.700 dolgozó közreműködésével készülnek. A Traun-i, Sarleinsbach-i és Lannach-i gyárak Európa szerte híresek magas színvonalukról.

Trauni székhely 40 éve
Az akkori linzi Klinger Metallbau elnevezésű cég mellett több mint 40 évvel ezelőtt fektették le az Internorm GmbH műanyag ablakgyár alapjait Internorm márkanév alatt.
Itt készülnek a speciális műanyagtermékek, mint az íves és a srég szerkezetek, a kapcsoltszárnyas ablakok és az alumínium zsalugáterek, az alumínium ajtók és az üvegtermékek.

Sarleinsbach: Európa legmodernebb ablakgyára
A Sarleinsbach-ban 1977 óta működő ablakgyár nemcsak régió legnagyobb munkaadója, hanem Európa legmodernebb ablakgyára is.

Internorm gyár - Lannach
Lannach-ban gyártjuk fa/alumínium termékeinket, és a folyamatos bővítésének köszönhetően egy modern ablakgyárat hoztunk létre.

 
vissza az előző oldalra oldal tetejére
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[ Tóth Project Építésziroda Kft. ] 9330 Kapuvár, Esterházy Pál sétány 1-3. [Telefon:] 06 96/595-308 | 06 96/244-293 [Fax:] 06-96/595-309
Látogatók: