Tóth Project építésziroda
Tóth Project építésziroda
[TÓTH PROJECT ÉPÍTÉSZIRODA]


Építészirodaként a házat mint szerkezeti egységet kezeljük, ezért olyan tanácsokkal tudjuk Önt/Önöket segíteni, melyekkel nyílászárói nemcsak a "helyükre kerülnek", hanem a ház lelkévé válnak.

Tovább


Legfontosabb tudnivalók Európa legnagyobb ablakmárkájáról

Iránymutató ablak és ajtó megoldások

Több mint 17,5 millió legyártott ablakegységgel az Internrom Európa legnagyobb ablakmárkájának számít. A szakma úttörőjeként az internorm az első műanyag ablak gyártó licenctulajdonos volt Ausztriában.

Az Internorm termékei Európában egyedülállóan hét passzívház tanúsítvánnyal rendelkeznek, így a vállalat a vezető kompetencia szimbóluma az alacsony energiafelhasználású házak ablakainak és ajtóinak gyártása, valamint piacvezető a kiváló hőszigetelésű ablakrendszerek (műanyag és műanyag/alu ablakok, fa/alu ablakok, kapcsolt szárnyú ablakok, bejárati ajtók, zsalugáterek, szigetelőüvegek) gyártása terén. Az Internorm ablakokkal és ajtókkal Ön nagyfokú biztonságot, nagyobb kényelmet és értéknövelést biztosít otthona számára.

A műanyag nyílászárók hat különböző design-ban kaphatók, így az otthonához tökéletesen illeszkedő ablakmegoldást választhat. A különböző designok egymással és minden Internorm fa/alu nyílászáróval tökéletesen kombinálhatóak.

A műanyag nyílászárók kívül és belül fehér műanyagból készülnek. Ezen kívül három különböző kialakítás lehetséges: Exclusiv kivitel (külső oldalon alumíniumborítás, belül fehér műanyag), decor kivitel (kívül fehér műanyag, belső oldalon fautánzatú dekorfólia), prestige kivitel (az exclusiv és a decor kivitel kombinációja).

A fa/alu ablakrendszerek öt különböző ablakszárny design-ban kaphatók. Így az ablak megjelenése tökéletesen illeszkedhet a ház stílusához. A design választék tagjai egymás között, valamint minden más Internorm ablakrendszerrel tökéletesen kombinálhatók. Mind az öt design változat teljesíti az alacsony energiafelhasználású és passzívház követelményeket. A széles színválaszték mellett az Internorm fa/alu ablakok további jellemzőkkel bírnak, méghozzá alapkivitelben. A kiváló hőszigetelő alapanyag kombinációnak köszönhetően már lapkivitelben is megvalósulnak az alacsony energiafelhasználású és passzívház követelményei. A teljesen rejtett vasalat kellemesebb megjelenést, könnyebb tisztíthatóságot, de mindenekelőtt légmentes záródást tesz lehetővé. A zseniális üvegezési rendszer, vagyis az üvegek fatokkal történő összeragasztása gondoskodik a jó statikáról és a kiváló csavarodási ellenállásról. Az Internorm fa/alu nyílászáróit zseniális elgondolás alapján születtek: belül kellemes fa, kívül időjárásálló, védelmet nyújtó alumíniumborítás, köztük a kiváló hőszigetelő termohab. A fa/alumnínium nyílászáró belső fa oldala lucfenyő és vörösfenyő lehet.

 

Teljeskörű megoldás

Sok ablaküveg csak néhány ponton van a tokhoz rögzítve. Az Internorm kialakította a FIX-O-ROUND technológiát a körkörös, hézagmentes rögzítéshez már alapkivitelben is. A technológia előnye, hogy az ablakszárny és az üveglap körbefutó összekötésében rejlik. Ezáltal az ablak stabilitása, hő- és hangszigetelése, betörés elleni védelme és funkcionalitása jelentősen javul a nyílászáró teljes élettartama alatt.

 

Biztonsági vasalatok

Minden Internorm műanyag ablak, műanyag/alumínium ablak és fa/alumínium ablak rendelkezik alap biztonsági fokozattal. A fokozott biztonság érdekében választható két további kivitel 1-es és 2-es biztonsági fokozatban.

Minden Internorm ablak alapkivitelben gombafejes csappal és biztonsági záróelemmel rendelkezik a fokozott betörésvédelem érdekében. A teljesen rejtett vasalattal készülő Internorm ablakrendszerek esetében mindkét alsó sarok biztonsági vasalattal rendelkezik.

 

Passzívház tanúsítvánnyal rendelkező Internorm rendszerek áttekintése

Az Internorm Nr. 1 a passzívház ablakok terén, és az egyetlen gyártó, aki már 7 passzívház tanúsítvánnyal rendelkezik! Az Internorm fa/alu nyílászárók:, Varion4 passiv, Edition4 passiv, Edition passiv, Edition passiv fix üvegezés, valamint a Thermo3 műanyag/alu ablak és a Selection fa/alu bejárati ajtó megkapták a „passzívházban felhasználható összetevő” minősítést a Dr. Wolfgang Feist Passzívház Intézettől.

 

30 év biztosíték

Vezető ablak- és ajtógyártó vállalatként, az Internorm 79 éves tapasztalatra tekint vissza a termékfejlesztés és a minőségbiztosítás terén. Az Internorm név a rendkívüli megbízhatósággal és hosszú élettartammal fonódott össze.

A garanciákon felül az Internorm minőségbiztosítást vállal arra, ha a szakemberei az Internorm ablakokon és ajtókon ismételt karbantartást végeznek, akkor annak teljes működőképessége 30 éves időtartamig megmarad.

 
vissza az előző oldalra oldal tetejére
 
[ Tóth Project Építésziroda Kft. ] 9330 Kapuvár, Esterházy Pál sétány 1-3. [Telefon:] 06 96/595-308 | 06 96/244-293 [Fax:] 06-96/595-309
Látogatók: